/>

KRAS & STEENSLAG HERSTEL

PROFESSIONEEL LAKHERSTEL

B-paint is gericht op het professioneel verwijderen en herstellen  van lakbeschadigingen bij particuliere autobezitters, autodealers en autohandelbedrijven. De Proteam Chip and Scratch repair system  lakschadebehandeling methode is geschikt voor het verwijderen van krassen, doffe plekken, ingetrokken vogeluitwerpselen en andere onregelmatigheden in de laklaag van auto’s, als gevolg van de meest uiteenlopende oorzaken. Zo bevatten vogeluitwerpselen een scherp maagzuur dat invreet in de lak van uw auto. Ook opgedroogd boomhars zorgt, na moeizame verwijdering, voor doffe plekken.

Lees meer >>

Doffe koplampen

Hoe ontstaan doffe/verweerde of vergeelde koplampen?
Voor koplampen wordt door de auto-industrie steeds vaker kunststof toegepast in plaats van glas. Naast een aantal voordelen zoals gewichtsvermindering en goedkopere productie is er ook een groot nadeel namelijk:het verweren/doffer worden van het kunststof als gevolg van weersinvloeden.

Wat betekent het voor U?
Aangetaste koplampen veroorzaken een verminderde lichtopbrengst (slechter zicht!), u bent minder goed zichtbaar voor uw tegenliggers (veiligheid) en doffe/verweerde of vergeelde koplampen zien er gewoon minder mooi uit en laten uw auto jaren ouder lijken, Tevens kan uw auto..

Lees meer >>

Spotrepair

Spotrepair is het plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades en wordt gezien als een alternatieve reparatietechniek. Door de beperkte grootte van de herstelplek is het een spuittechniek die qua kosten veel lager ligt dan traditioneel schadeherstel bij een garage. Door middel van een spotrepair kunnen kleine lakbeschadigingen snel en professioneel maar ook goedkoop verholpen worden.

Het resultaat van een spotrepair is meestal onzichtbaar maar dat hangt veelal af van de staat waarin het lakwerk verkeerd. Een spotrepair is niet toepasbaar op alle delen van het voertuig en is daarnaast gebonden aan een maximale oppervlakte.

Lees meer >>

Velgen reparatie

De uitstraling van uw auto wordt grotendeels bepaalt door de velgen. Vandaar dat het van belang is dat deze in een goede staat verkeren. Heeft u stoeprand-schade of oxidatie aan uw velgen dan kunnen wij dat weer netjes voor u verhelpen doormiddel van spotrepair.

Let op! Wij richten en lassen geen velgen.

Lees meer >>

detailing

B-paint is een professioneel autopoetsbedrijf gespecialiseerd in High-End autoverzorging met ruim 10 jaar ervaring.
Waar het reguliere autopoetsbedrijf eigenlijk alleen gebruik maakt van verhullende middelen, pak ik het probleem bij de kern aan,bij de lak van de auto.
Wij leggen de lat vele malen hoger !
Na het detailen (poetsen)van uw auto kunt u keuze maken om een langdurige bescherming (lakverzegeling) aan te brengen, van een wax of een coating krijgt u ook meer glans en diepte in de lak.

Lees meer >>