Slide background
Slide background

Doffe koplampen

Hoe ontstaan doffe/verweerde of vergeelde koplampen?
Voor koplampen wordt door de auto-industrie steeds vaker kunststof(polycarbonaat) toegepast in plaats van glas. Naast een aantal voordelen zoals gewichtsvermindering en goedkopere productie is er ook een groot nadeel namelijk:het verweren/doffer worden van het kunststof als gevolg van weersinvloeden.

Wat betekent het voor U?
Aangetaste koplampen veroorzaken een verminderde lichtopbrengst (slechter zicht!), u bent minder goed zichtbaar voor uw tegenliggers (veiligheid) en doffe/verweerde of vergeelde koplampen zien er gewoon minder mooi uit en laten uw auto jaren ouder lijken, Tevens kan uw auto afgekeurd worden bij de jaarlijkse APK.

Hoe kunt u het probleem verhelpen?
Als oplossing kunt u kiezen voor het kopen van een nieuwe koplampunit. Dat is over het algemeen een kostbare investering en de gemaakte arbeidsuren voor de- en montage zorgen voor een nog hogere rekening.

Een veel goedkoper alternatief is om de koplamp(en) door ons te laten behandelen. Wij schuren de koplamp units. Na het schuren, polijsten wij de koplampen en is de maximale lichtopbrengst weer bereikt, uw zichtbaarheid is tot 100% toegenomen en, niet onbelangrijk, oogt uw auto weer jaren jonger (verkoop/inruil)

Om dit resultaat ook voor jaren te behouden, voorzien wij uw koplampunits van een speciale RDW goedgekeurde 2 componenten coating, zoals fabrieks af aan.

Wij geven 3 jaar garantie op het herstellen van uw koplamp-units!
Reparatie per koplamp slechts €25,00 excl 21% BTW
Een behandeling van 2 koplamp-units duurt ongeveer 30 tot 40 minuten.
B-paint is een mobiel bedrijf en kan de herstel werkzaamheden bij u op locatie uitvoeren , mits we gebruik van 220V mogen maken en droog staan.


Copyright © B-paint.nl 2014 All Rights Reserved.