KRAS & STEENSLAG HERSTEL

PROFESSIONEEL LAKHERSTEL

B-paint is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van lak-beschadigingen aan auto’s en motoren van particulieren en autodealer bedrijven.
De Proteam chip and Scratch repair system lakschade-behandelings methode is zeer geschikt voor het herstellen van steenslag, krassen, doffe plekken, vogel uitwerpselen en andere onregelmatigheden in de laklaag.
Parkeert u uw auto regelmatig onder bomen dan heeft u kans dat u last krijgt van opgedroogd boomhars wat doffe plekken in de laklaag kan veroorzaken.
Of u wast uw auto niet op de juiste manier, dan kan de lak van uw auto ernstig beschadigen (krassen).
Het zou ook kunnen dat u in een vogel rijke buurt woont, vogel uitwerpselen zijn zuur houdend, dat kan permanente schade tot gevolg hebben als u het niet tijdig verwijdert.
Voor al deze lak correcties bieden wij de consument en autodealer bedrijven een duurzame maar vooral een goedkope oplossing.
Wij mogen ons dan ook marktleider noemen met de scherpste prijzen en de beste garantie.!!

DE VOORDELEN:

De Proteam chip and scratch lakschade-behandelings methode is tot 5 keer goedkoper dan uw auto of motor naar de spuiter brengen.
In de meeste gevallen kunt u op de reparatie wachten , zodat u niet onnodig vervangend vervoer hoeft te verzorgen.
Bij al onze lak herstel werkzaamheden treed geen kleur verschil op, dus ook geen waarde vermindering van uw auto of motor( inruil, verkoop).
Bovendien verstrekt B-paint een garantie periode van 3 jaar op onze herstelwerkzaamheden.
In overleg bestaat de mogelijkheid om dit op locatie te doen, dus gewoon bij u voor de deur, mits de omstandigheden dit toelaten.